Odkrijte svoje meje, premagajte strah in doživite adrenalinsko izkušnjo noči, gozda, nenavadnih zvokov in teme. To nam ponujajo Nočni čari gozda – nočni sprehod po temnem gozdu.

Obujamo še eno dogodivščino, za katero je sodobni – mestni človek tako prikrajšan, to je nepozabna izkušnja prvinske narave v obliki gozda ter popolne tišine in teme, ki zbuja strahospoštovanje že od nekdaj. Obenem se bomo naučili še nekaj veščin preživetja v takem stanju in okolju, poskusili nekaj “divje hrane”, velika verjetnost je, da bomo slišali, videli ali srečali tudi kakšno žival ali pa samo živalco. Doživeli boste izziv in občutke samote v neznanem okolju ob popolni temi in prvinsko tišino, ki jo zmotijo le mnogi nenavadnimi zvoki prebivalcev gozda.


Osnovne informacije o aktivnosti:

Zbirno mesto (pričetek aktivnosti):  OC Natura ali po dogovoru.

Trajanje aktivnosti: 3 do 4 ure

Oprema: Potrebujete udobne čevlje in udobna oblačila, letnemu času primerno. Dolge hlače so obvezne. Priporočamo tudi kaj proti klopom in komarjem. Neobvezno: naglavna svetilka, multifunkcijski žepni nož.

Izvajanje: Aktivnost se izvaja skozi celo leto in v vseh vremenskih razmerah, izjema so le močne padavine. Načeloma se izogibamo terminom v tednu ob polni luni (ščipu). Najboljša izvedba aktivnosti je v tednu ob mlaju in ob oblačnem vremenu, še bolj zahtevno pa je ob padavinah.

Termini; pričetek ob mraku – (termini se prilagajajo željam udeležencev, letnemu času in vremenu)

Udeleženci: Skupina šteje od najmanj 5 do največ 15 udeležencev. Zelo dobra aktivnost za Team building.

Elektronske naprave pustimo na zbirnem mestu.

Pristopnina:  15 € na osebo (popust na skupine)

Opozorilo: ta aktivnost je samo za psihično popolnoma zdrave in telesno dokaj pripravljene osebe. Za varnost je poskrbljeno.


Smo vas spodbudili k aktivnosti, tu je prvi korak do uživanja…..