Približuje se magični december, mesec obdarovanj in praznikov. Glede na trenutno situacijo bo potrebno prilagajanje in upoštevanje določenih pravil tudi na tem področju.
Pripravili smo vam nekaj idej za decembrska darila, katerih osnova so lokalno predelane dobrote, trajnostna embalaža in zdravilnost sestavin. Ne glede na “nebogata” darila bo učinek obdarovanja zelo bogat.

Domača dobrotaCena z DDV
BRASIKA olje oljne ogrščice + Domači jabolčni  kis6,00 €
VINCENT sončnično olje + Domači jabolčni kis6,00 €
BRASIKA olje oljne ogrščice + VINCENT sončično olje8,00 €
Domači jabolčni kis + Domači jabolčni sok5,00 €
Domači jabolčni sok + Domači melisin sirup6,00 €

V paketih vam ponujamo lokalno pridelane in predelane dobrote, ki so nastale iz pridelkov iz kontroliranega lokalnega okolja in so bile predelane po najboljših možnih postopkih, ki prinašajo predelke z vsemi zdravilnimi učinki in sestavinami osnovnih surovin.
Vse dobrote smo napolnili v pollitrske steklenice, za olja v temne za ostalo pa v svetle steklenice, za lažjo manipulacijo smo uporabili kartonsko nosilko za dve steklenici.

________________________________________________________________________________________________________

Poleg teh že pripravljenih darilnih paketov in darilnih izdelkov so možni še naslednji lokalno pridelani izdelki: lešniki (celi ali luščeni), orehi (celi ali orehova jedrca), razna zelišča in začimbe (npr. brinove jagode, koper..), sokovi, žganja, peciva, potice, moke ali zdrobi, siri, med…
Embalažo in embalažno enoto lahko prilagodimo naročniku, ravno tako količino v embalažni enoti. Lahko dodamo tudi dotisk po vaši želji.

Primeri embalaže in možnosti kombinacije le teh:

Dodatne informacije ali naročilo posebnih izdelkov lahko izvedete preko spodnjega kontaktnega obrazca:

Darila s trajnostno noto – cenovno ugodna in bogat učinek