Biodinamična hrana ni isto kot ekološka hrana, je mnogo več kot to. Že res, da se pri obeh oblikah kmetovanja izogibamo škodljivim kemičnim preparatom, vendar gre biodinamična metoda še par korakov dlje. 

Biodinamika je oblika kmetovanja, ki temelji na konceptu življenskih sil. V biodinamiki se trudimo razumeti naravne procese in zakonitosti, ki veljajo v vesolju, jih posnemati in obrniti sebi v prid. Zavedamo se, da je v naravi vse povezano in med seboj prepleteno, zato se ne osredotočamo zgolj na posamezne rastline in živali, temveč ustvarjamo živo in zdravo okolje, v katerem se razvijajo.  Rastline in živali tako spodbujamo, da razvijejo sposobnost povezovanja z okoljem, lahko bi rekli, da razvijejo neke vrste inteligenco, kar jim omogoči, da poskrbijo same zase, približno tako, kot se to dogaja v neokrnjeni naravi.
Pri tem si pomagamo z biodinamičnimi preparati, ki v prvi vrsti oživljajo zemljo in hkrati uravnovešajo ter zadržujejo kozmične sile, ki s sevanjem na Zemljo močno vplivajo na naravne procese.

Rezultat takšne pridelave je najkakovostnejša hrana, polne vitalne energije, ki ne napolni le naših želodcev, temveč nahrani naše telo in duha.

Trenutno lahko ponudimo naslednje pridelke biodinamičnega kmetovanja:  zelišča in začimbe, semena, hladno stiskana olja, zeliščni sirupi, nekatere vrste zelenjave ( blitva, buče, paradižnik, rabarbara, rdeča pesa, rumena pesa, …… ).

Biodinamično kmetovanje